Pim is gediplomeerd fysiotherapeut sinds 2006 en heeft medio 2012 zijn diploma Professional Master in de Manuele Therapie behaald. Verdere specialisaties zijn onder meer Dry Needling, waarbij het toepassen van dryneedling bij myofasciale problematieken ingezet kan worden. Hiernaast kan een nieuwe behandelmethoden volgens de Anatomy Trains® ingezet worden. Deze geeft ook aansluiting bij myofasciale problematieken. Daarbij is Pim gecertificeerd Neurac trainer als onderdeel van RedCord, waarbij proprioceptie en neuromusculaire training een uitermate goede tool in de revalidatie zijn om (top)sporters weer op niveau te krijgen.

In deze tijd staat een hoge mate van evidence based en klinisch beredeneren voorop, waar Pim actief mee werkt. De specialisaties van Pim geven een uitermate doeltreffende en efficiënte combinatie in de behandeling om zo aan te sluiten bij de doelen en wensen van de cliënt/ patiënt.

Tevens is Pim gecertificeerd door de National Academy of Sports Medicine voor het begeleiden van sporters en de eventueel bij sport gerelateerde ontstane klachten.

Pim kan is te bereiken per mail op: pim@vondelfysio.nl