Fysiotherapie Amsterdam Oost

 Ben je op zoek naar een goede fysiotherapeut in Amsterdam Oost? De fysiotherapeuten van VondelFysio in Amsterdam Oost zijn de aangewezen specialisten om jouw klacht te beoordelen en een passend behandelplan op te stellen om je zo snel mogelijk van je klachten af te helpen. 

 

Ervaar je lichamelijke klachten die je hinderen in je dagelijkse activiteiten, werk of sport? Neem contact op met onze fysiotherapeut of bekijk onze tarieven

 

Adres VondelFysio Oost: 

Wibautstraat 131, 1091 GL Amsterdam

 

Openingstijden: 

Ma-vrij: 08:00 – 22:00

Za: 08:00 – 12:00

Zo: Gesloten

 

 

 

 

 

 

 

Fysiotherapie behandeling in Amsterdam Oost

Wij helpen je weer op weg bij klachten zoals ‘gewone’ of zeer ernstige klachten aan de rug, nek en schouders, sportblessures, verstuikingen, revalidatie (voor of na een operatie) en houdingsproblemen. Ons behandelplan bestaat uit verschillende soorten mobilisaties en oefentherapie. De fysiotherapeut stelt na het eerste gesprek en onderzoek een fysiotherapeutische diagnose. Aan de hand daarvan krijg je een prognose van je herstel en bespreken we het behandelplan. Indien nodig werkt ons team samen met andere (para)medici. Als je tijdelijk niet naar de praktijk kan komen, is het ook mogelijk om fysiotherapie aan huis te krijgen.

Wij helpen je o.a. met manuele therapie, dry needling, medical taping, pilates en sport revalidatie.

Waarom kiezen voor VondelFysio?

VondelFysio is een servicegerichte, state-of-the-art praktijk waarin een gezellig team nauw samenwerkt door snelle toegankelijke evidence-based zorg te leveren met gebruik van de laatste innovaties en voldoende tijd voor elkaar te nemen.

West
Overtoom 143
1054 HG Amsterdam

Oost
Wibautstraat 131
1091 GL Amsterdam

Zuid
Eduard van Beinumstraat 110
1077 CL Amsterdam

Contact!

Wil je in contact komen met dé fysiotherapie praktijk in de regio van Amsterdam? Vul dan het onderstaande formulier in

Email website Vondelfysio.nl

Locatie

8 + 8 =