Onze samenwerkingen

Voor jouw gemak is Vondelfysio vanaf nu bereikbaar via ZorgDomein! Via ZorgDomein kan Vondelfysio digitaal verwijzingen en informatie ontvangen van uw (huis-)arts. Hierdoor is overleg tussen je fysiotherapeut en de huisarts vollediger, sneller en doelmatiger. Op deze manier staat zorg centraal. Vraag de huisarts dus om een (online) verwijzing als deze fysiotherapie adviseert. Op deze manier krijgen we meer informatie en is er beter contact tussen de huisarts en fysiotherapeut.

Formthotics herstelt de natuurlijke stand van jouw voeten en zorgt zo voor een gezonde basis voor de bewegingsketen van je lichaam.

Optimale ondersteuning en drukverdeling gaan samen met ongekend comfort, omdat Formthotics zich vormt naar je eigen voeten.

Met de inlegzolen van Formthotics reken je af met vermoeidheid en pijn tijdens werk, sport of vrije tijd. Het verschil wordt gemaakt door een ontwerp op wetenschappelijke basis, de revolutionaire materiaalkeuze en de geavanceerde productietechniek. Je voelt het verschil omdat Formthotics exact naar jouw voeten gaat staan.

Formthotics corrigeert de stand van jouw voeten en lijnt je onderlichaam opnieuw uit. Het resultaat is pijnbestrijding, comfort en ondersteuning voor voeten van alle leeftijden. Step into your power!

Verminder klachten door middel van Shiatsu Massage. Emma Hollander behandelt littekens, hoofdpijn en schouder- en rugklachten. Ook kun je bij haar terecht voor pijnlijke menstruatie en tijdens en na zwangerschap.