Fysiotherapie Amsterdam West

Ben je op zoek naar goede fysio in Amsterdam West? De fysiotherapeuten van VondelFysio in Amsterdam West zijn de aangewezen specialisten om jouw klacht te beoordelen en een passend behandelplan op te stellen om je zo snel mogelijk van je klachten af te helpen.

Ervaar je lichamelijke klachten die je hinderen in je dagelijkse activiteiten, werk of sport? Neem contact op met onze fysiotherapeut of bekijk onze tarieven.

FYSIOTHERAPIE BEHANDELING
IN AMSTERDAM West

Wij helpen je weer op weg bij klachten zoals ‘gewone’ of zeer ernstige klachten aan de rug, nek en schouders, sportblessures, verstuikingen, revalidatie (voor of na een operatie) en houdingsproblemen. Ons behandelplan bestaat uit verschillende soorten mobilisaties en oefentherapie. De fysiotherapeut stelt na het eerste gesprek en onderzoek een fysiotherapeutische diagnose. Aan de hand daarvan krijg je een prognose van je herstel en bespreken we het behandelplan. Indien nodig werkt ons team samen met andere (para)medici. Als je tijdelijk niet naar de praktijk kan komen, is het ook mogelijk om fysiotherapie aan huis te krijgen.

Wij helpen je o.a. met manuele therapie, dry needling en sport revalidatie.

WAAROM KIEZEN VOOR FYSIOTHERAPIE AMSTERDAM West?

VondelFysio is een servicegerichte, state-of-the-art praktijk waarin een gezellig team nauw samenwerkt door snelle toegankelijke evidence-based zorg te leveren met gebruik van de laatste innovaties en voldoende tijd voor elkaar te nemen.