Fysiotherapie Amsterdam ZUID

Op zoek naar een goede fysiotherapeut in Amsterdam Zuid? Bij VondelFysio hebben wij ons gespecialiseerd in fysiotherapie op basis van pilates, manuele therapie, dry needling en sportfysiotherapie in het algemeen. Onze locatie in Amsterdam Zuid biedt onze cliënten toegang tot de nieuwste technologieën en behandelmethoden om een snelle en effectieve oplossing te vinden voor hun klachten.

Fysiotherapie Amsterdam zuid: de klachten die wij verhelpen

Onze fysiotherapeuten zijn ervaren en gespecialiseerd in het behandelen van verschillende klachten, waaronder voetbal gerelateerde klachten en blessures, rug-, nek- en schouderklachten, sportblessures, verstuikingen, revalidatie (voor of na een operatie) en houdingsproblemen.

Behandelplan van onze fysiotherapeut Amsterdam zuid

Onze fysiotherapeut in Amsterdam Zuid stelt een persoonlijk behandelplan voor je op, daarin werkt iedere fysio praktijk van Vondelfysio met elkaar samen om zo de beste service te bieden aan onze cliënten. Onze fysiotherapeuten beginnen met het uitvoeren van een onderzoek om een fysiotherapeutische diagnose te stellen. Op basis daarvan stellen wij een prognose op en bespreken we het behandelplan met de cliënt. Ons behandelplan bestaat uit verschillende mobilisaties en oefentherapieën, en indien nodig werken wij samen met andere (para)medici. Als het niet mogelijk is om naar onze praktijk te komen, bieden wij ook fysiotherapie aan huis.

Waarom kiezen voor VondelFysio?

Bij VondelFysio vinden wij persoonlijke aandacht en service belangrijk. Ons team van fysiotherapeuten werkt nauw samen om onze cliënten de best mogelijke zorg te bieden. Wij maken gebruik van de nieuwste technologieën en innovaties om onze cliënten snel en effectief te helpen. Bij VondelFysio ben je in goede handen. Daarnaast hebben wij niet alleen een fysiotherapeut in Amsterdam zuid, maar ook in de Rivierenbuurt, Amsterdam west en Amsterdam oost.