Shiatsu Therapie Amsterdam

Shiatsu massage therapie helpt bij hoofdpijn- of zwangerschapsklachten. Daarbij kan het helpen het lichaam zo goed mogelijk voor te bereiden op een bevalling. Maak een afspraak voor Shiatsu therapie in Amsterdam.

Van Shiatsu Therapie tot Japanse acupunctuur door Balance Yourself: Allemaal in Amsterdam

Shiatsu therapie is een drukpunt behandeling wat letterlijk ‘vingerdruk’ betekent. De druk wordt uitgeoefend op de energiebanen. Deze meridianen die over het hele lichaam lopen corresponderen mede met de organen in het lichaam. De therapie wordt aangeboden door Balance Yourself op onze Locaties West en Oost.

Shiatsu massage therapie helpt bij hoofdpijn- of zwangerschapsklachten. Daarbij kan het helpen het lichaam zo goed mogelijk voor te bereiden op een bevalling. Ook kan de behandeling middels Japanse acupunctuur helpen bij bijvoorbeeld (keizersnee)littekens. De resultaten hiervan zijn vaak verbluffend. Emma heeft in het verleden al meerdere keren geholpen een aantal bevallingen op gang te brengen en zijn cliënten met jeuk of pijnklachten rond een litteken na de eerste paar behandelingen al zoveel geholpen dat het hun leven niet meer beheerst. Dit zijn behandelingen die Emma erg graag doet. Naast dat een Shiatsu behandeling van een uur helpt om klachten aan te pakken is het ook nog eens heel erg ontspannend.