Onze fysiotherapeuten

Pim de Munter 

Pim is gediplomeerd fysiotherapeut sinds 2006 en heeft medio 2012 zijn diploma Professional Master in de Manuele Therapie behaald. Verdere specialisaties zijn onder meer Dry Needling, waarbij het toepassen van dryneedling bij myofasciale problematieken ingezet kan worden. Hiernaast kan een nieuwe behandelmethoden volgens de Anatomy Trains® ingezet worden. Deze geeft ook aansluiting bij myofasciale problematieken. Daarbij is Pim gecertificeerd Neurac trainer als onderdeel van RedCord, waarbij proprioceptie en neuromusculaire training een goede tool in de revalidatie zijn om (top)sporters weer op niveau te krijgen. 

In deze tijd staat een hoge mate van evidence based en klinisch beredeneren voorop, waar Pim actief mee werkt. De specialisaties van Pim geven een doeltreffende en efficiënte combinatie in de behandeling om zo aan te sluiten bij de doelen en wensen van de cliënt/patiënt.

Tevens is Pim gecertificeerd door de National Academy of Sports Medicine voor het begeleiden van sporters en de eventueel bij sport gerelateerde klachten. 

Pim is aanwezig op de volgende uren:
 
Overtoom
Dinsdag 8.00 – 16.00

Donderdag 8.00 – 16.00

Wibaustraat
Maandag 8.00 – 14.00
Woensdag 12.00 – 20.00

Pim is te bereiken op:
+31 6 50520887

pim@vondelfysio.nl

 

 

 

 

 

 

Maarten Udo

Maarten is in 2008 afgestudeerd aan de Hanzehogeschool te Groningen. In juli 2014 heeft hij met succes de 3-jarige opleiding Master Manuele Therapie (SOMT) afgerond.

Het vak fysiotherapie past goed bij Maarten. Hij vindt het omgaan met mensen, i.c.m. het medische aspect en de afwisseling gedurende de dag, heel prettig. De specialisatie tot Manueel Therapeut was voor hem heel logisch: hij zocht naar verdieping in zijn vak en tegelijkertijd de mogelijkheid om patiënten binnen enkele behandelingen een goed behandelresultaat te kunnen bieden. Als manueeltherapeut is hij gespecialiseerd in het onderzoeken en behandelen van klachten die gerelateerd zijn aan stoornissen in het bewegen van de gewrichten van het houdings- en bewegingsapparaat. Voornamelijk gaat dit om klachten van de wervelkolom. Maar ook bij bewegingsbeperkingen van de gewrichten in armen en benen, kan hij een belangrijke rol spelen.

Naast de Manuele therapie heeft hij zich gespecialiseerd in Dry Needling. Naast het behandelen op gewrichtsniveau is Maarten dus in staat om direct met behulp van een “droge naald” problemen in de spieren direct op te lossen. Door deze combinatie is het vaak mogelijk om pijn op een korte termijn af te laten nemen en de bewegelijkheid te vergroten. Echter ontstaan veel klachten door een slechte houding of overbelasting van werk of sport. Belangrijk in het herstel van klachten is dan ook het verbeteren van de houding en de coördinatie, kracht en uithoudingsvermogen van benodigde spieren om de oorspronkelijke werkzaamheden of het niveau van sport te kunnen hervatten. In de therapie is dit dan ook belangrijk onderdeel. Hiervoor werkt hij dan ook samen met de collega’s die de training in de oefenzaal verder begeleiden.

Maarten is aanwezig op de volgende uren:

Overtoom
Maandag 08.00 – 18.00
Woensdag 08.00 – 18.00
Zuidas
Dinsdag 08.00 – 16.00
Donderdag 15.00 – 21.00

Maarten is te bereiken op:
+31 6 28163975

maarten@vondelfysio.nl

Leana Alink

 

  • Fysiotherapeut
  • Dry Needling
  • Gespecialiseerd in schouderproblematiek
  • Romana’s Pilates Trainer

Fysiotherapie is voor mij een middel om iedereen te helpen gezonder te leven. Fit zijn en blijven. Het is een continu proces waarin verschillende lichaamssystemen met elkaar samenwerken. Een zoektocht die voor ieder individu weer anders is. Mijn doel is om samen met de client te werken aan een persoonlijk behandelplan om blessurevrij te bewegen en een actieve en gezonde leefstijl vast te houden. Onmisbaar hierin is de relatie tussen de fysieke en mentale gezondheid. Fysiotherapie is voor mij een complete aanpak waar voeding, training, en mentale coaching onderdeel van zijn.

Sinds 2013 ben ik werkzaam als fysiotherapeut en sinds 2018 werk ik met veel plezier bij VondelFysio. Vanaf 2019 geef ik hier ook 1 op 1 Pilates trainingen, wat een geweldige aanvulling is en ik ook toepas in mijn fysiotherapeutische behandelingen.

Zuidas
Maandag: 14:00 – 21:00
Dinsdag: 9:00 – 14:00
Woensdag: 14:00 – 18:00
Donderdag: 09:00 – 14:00
Vrijdag: 09:00 – 12:00

Leana is te bereiken op:
+31 6 27496830

leana@vondelfysio.nl

George Akpo

George heeft in 2013 succesvol zijn Fysiotherapeut diploma behaald op de Hogeschool van Amsterdam. Aansluitend heeft hij 6 jaar werkervaring opgedaan bij een topsport praktijk. Hier behandelde hij sporters en andere cliënten met uiteenlopende klachten, met als doel om ze zo snel mogelijk weer in beweging te krijgen.
George zijn passie ligt bij het gezonder en sterker maken van de mens. Zijn aanpak is gericht op het behalen van de beste resultaten middels hands-on therapie en oefentherapie, waarbij hij doelgericht het menselijke lichaam pijnvrij krijgt en versterkt.
George is aanwezig op de volgende twee locaties:
Almere:
Maandag: 09:00 – 19.00
Donderdag: 13:00 – 19:00
Zaterdag: 9:00 – 13:00
Zuid:
Dinsdag: 14:00 -19:00
Vrijdag: 14:00 – 19:00
George is te bereiken op:
+31 6 81991716

Marc Jansen

Marc is gecertificeerd loop- en conditie trainer, fysiotherapeut en inspanningsfysioloog. Dit maakt hem een echte allrounder in de (sport)revalidatie. Daarnaast heeft hij zich gespecialiseerd in dry needling, motorisch leren, voorstekruisband- revalidatie, hamstring revalidatie, performance training en fysiologie.
Marc werkt al ruim een decennia in de topsport en is o.a. verbonden aan de KNHB en HC Bloemendaal Heren 1. Met zijn affiniteit in de (top)sport, is het herkennen, verbeteren en versterken van bewegingspatronen, op holistische wijze, hem op het lijf geschreven.
Met zijn passie voor bewegen, (acute) spierklachten, fysieke begeleiding en wetenschap is hij altijd opzoek naar een manier om te innoveren met zijn patiënten en verder te denken dat de gemiddelde fysiotherapeut. Dit samen maakt Marc een echte fanaticus op de werkvloer.

Marc is aanwezig op de volgende uren:

 

Marc is te bereiken op:
+31 6 41 32 09 48


marc@vondelfysio.nl

West
Overtoom 143
1054 HG Amsterdam

Oost
Wibautstraat 131
1091 GL Amsterdam

Zuid
Eduard van Beinumstraat 110
1077 CL Amsterdam

Contact!

Wil je in contact komen met dé fysiotherapie praktijk in de regio van Amsterdam? Vul dan het onderstaande formulier in

Email website Vondelfysio.nl

Locatie

12 + 14 =